DATASKYDDSPOLICY OCH COOKIEPOLICY

Centigo är mån om din personliga integritet och att du ska känna dig trygg med vår behandling av dina uppgifter. Nedan kan du ta del av vår Dataskyddspolicy följt av vår Cookiepolicy. 

Övriga frågor?

Telefon: +46 8 52 22 72 00
Mail: support@centigo.se

DATASKYDDSPOLICY
Denna policy förklarar hur Centigo AB (Org nr 556908-6381), hädanefter ”Centigo” eller ”vi”, behandlar dina personuppgifter. Den beskriver också dina rättigheter och hur du kan kontakta oss. Personuppgifterna som samlas in på vår hemsida behandlas för att vi, genom marknadskommunikation och på andra sätt, vill ge dig en bättre webupplevelse men framför allt för att hålla dig uppdaterad om Centigo.

Insamling av uppgifter
På vår hemsida ger vi dig möjlighet att prenumerera på olika nyhetsbrev. Ett av våra nyhetsbrev håller dig uppdaterad om vår verksamhet och våra öppna positioner. Du kan prenumerera på detta som student eller som mer senior arbetssökande. Du bestämmer själv vilka uppgifter du delar med dig av, men vi behöver ditt namn och din e-mailadress för att kunna skicka nyhetsbrevet till dig. Övrig information kan förenkla för oss att ta kontakt med dig, så som din LinkedIn-profil eller ditt mobilnummer. Dessa uppgifter lämnar du ifrån dig frivilligt i syfte att förenkla kontakten mellan oss om vi är intresserade av din profil. Om du blir del av en rekryteringsprocess informerar vi dig om detta.

Vi har också ett nyhetsbrev som riktar sig till dig som kund. Vi vill gärna hålla dig som eventuell beställare av våra tjänster uppdaterad om hur vi kan förenkla ditt uppdrag.

Om vi anordnar ett event behöver vi grundläggande kontaktuppgifter till dig. Detta för att kunna identifiera dig vid evenemanget samt att kunna administrera arbetet kring eventet, t.ex. för att veta antalet deltagare samt matpreferenser. Om vi fotograferar dig i samband med ditt deltagande på ett av våra event kan bilden publiceras i någon av Centigos sociala mediekanaler. Detta kommer vi endast göra om vi har fått ditt godkännande.

Om du vill komma i kontakt med oss för att du, eller det företag du företräder, intresserar dig av våra konsulttjänster kommer vi att behandla dina kontaktuppgifter för att möjliggöra den inledande dialogen.

Den lagliga grunden för insamling av dina personuppgifter både i samband med nyhetsbrevet, eventanmälningar och intresse för våra konsulttjänster är vårt ”berättigade intresse”.

Radering av dina uppgifter
Vi sparar dina personuppgifter under den tid som vi har ett syfte med att behandla dina personuppgifter. Det innebär t.ex. att om du inte längre önskar ta del av våra nyhetsbrev tar Centigo givetvis bort dina uppgifter.

Dina rättigheter

Enligt gällande lagstiftning har du ett antal rättigheter avseende Centigos behandling av dina personuppgifter. Dessa redogör vi för nedan. Dessutom vill vi påminna dig om att du alltid kan invända mot att dina personuppgifter används i marknadsföringssyften. Om du t ex inte längre vill ta del av vårt nyhetsbrev kan du avregistrera dig från vårt/våra e-postutskick längst ner i varje mail. Alternativt kan du kontakta support@centigo.se för att få hjälp.

  • Rätt till tillgång, eller ett så kallat registerutdrag, innehållande vilken information om vilka personuppgifter vi behandlar om dig
  • Rätt till rättelse av dina uppgifter om du t.ex. anser att uppgifter måste korrigeras för att de är felaktiga
  • Rätt till radering av dina uppgifter
  • Rätt till begränsning av behandling
  • Rätt att göra invändningar

För att utöva någon av dessa rättigheter ber vi dig att kontakta support@centigo.se. Dessutom har du alltid rätt att lämna klagomål till ansvarig tillsynsmyndighet, vilket i Sverige är Datainspektionen.

Hur Centigo skyddar dina personuppgifter
Centigo vidtar de legala, tekniska och organisatoriska säkerhetsåtgärder som krävs för att se till att dina personuppgifter inte går förlorade, förstörs eller att obehöriga får tillgång till dem.

Vi strävar efter att alltid behandla dina personuppgifter inom EU/EES. Vi samarbetar dock med vissa parter vars system finns utanför EU och exempelvis vid serviceärenden kan vi behöva ge en leverantör utanför EU/EES tillgång till våra system. Detta sker bara om vi kan säkerställa en adekvat skyddsnivå för dina personuppgifter genom tillämpning av EU-kommissionens standardavtalsklausuler.

 

COOKIEPOLICY
En cookie är en liten textfil som skickas från Centigos webbserver och som lagras på din dator. Det finns flera anledningar till att vi använder oss av cookies men den främsta anledningen är att förenkla för dig i användandet av vår hemsida och på så sätt förbättra användarupplevelsen. Dessutom kan vi använda cookies för att optimera vår hemsida så att den fungerar så bra som möjligt.

Centigo använder sig främst av permanenta cookies. Permanenta cookies används till exempel för att kunna anpassa webbplatsen efter dina behov, val och intressen samt för statistikuppföljning. Det innebär t.ex. att cookien sparar information om att du har valt att prenumerera på vårt nyhetsbrev samt vilka av våra artiklar du har läst.

Utöver våra egna cookies använder vi oss också av s.k. tredje parts cookies. Tredje parts cookies är inte direkt kopplade till Centigo. Google Analytics, är ett exempel på tredje parts cookies som vi använder. Google Analytics används för att följa upp statistik över våra besöksflöden på www.centigo.se.

Att vi använder cookies ska underlätta för både dig som besökare på hemsidan och för oss i vårt arbete med att ständigt förbättra webbanvändarupplevelsen. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av cookies i din webbläsares säkerhetsinställningar. Det finns även inställningar i din webbläsare som möjliggör att du får en varning varje gång webbplatsen försöker sätta en cookie på din dator. Via webbläsaren kan du också radera tidigare lagrade cookies. Mer information om hur du ska göra för att begränsa hur cookies lagras på just din dator hittar du under inställningar på den webbläsare du använder dig av.

Om du fortsätter att surfa på vår hemsida utan att ändra dina inställningar utgår vi från att du accepterar att ta emot våra cookies.