google-deepmind-J_-1f1YWlFs-unsplash (1)2

Välkommen till inspirationskväll hos Centigo och Accigo tillsammans med Microsoft för diskussion om de frågor som vi vet aktualiserats hos många kopplat till artificiell intelligens och generativ AI

Under det senaste året har teknikgenombrotten inom generativ AI fått enorm uppmärksamhet. Förväntningarna är stora kring nya tillämpningar och samhällsnytta, samtidigt förs en viktig debatt om risker och behov av reglering. Kapplöpningen intensifieras och de enorma investeringar som nu tillförs kommer snabbt öppna nya möjligheter.  

Att vara tidigt med i utvecklingen kan få avgörande betydelse. Samtidigt vet vi från tidigare teknikgenombrott att det är lätt att gå fel. Hur skall man som företagsledare agera under kommande månader och år?  

Gå inte miste om denna unika möjlighet att koppla upp dig med ledande experter inom AI, fördjupa din förståelse för rätt tillämpning och strategi framåt för ditt företag. Kvällen kommer bjuda på presentationer, diskussion och nätverkande där du får en klarare bild över hur generativ AI kan tillämpas och regleras för att få ut det mesta möjliga värdet av det i din organisation. Missa inte heller vår spännande produktlansering – En egen AI-chat anpassad för att hjälpa företag att komma igång och utveckla sin verksamhet med generativ AI på ett säkert sätt!” 


Information

Tema

God inblick i vad som händer inom nu AI-området och specifikt inom generativ AI. Hur Microsoft, som den ledande aktören, tänker kring sin produktutveckling kopplat till AI. Hur du som ledare nu bör agera för att din organisation på ett säkert sätt kan börja utforska hur AI och generativ AI kan skapa värde för er.

Hålltider under kvällen:

kl 16.45             Mingel och fördrink

kl 17.15             Inspiration

kl 18.10             Mingel och fördjupning med dryck och tilltugg

Tid och plats: Onsdagen den 22 november kl.17:00 på Business Wellness Center, Sveavägen 17, Stockholm

Här hittar du alla våra kommande event!

Anmäl dig här!